Join The Club

Wat houdt het lidmaatschap in?
De events die inclusief zijn in het lidmaatschap:

- Minimaal 5 bijeenkomsten of vrijdagmiddagborrels bij aansprekende locaties of bij een van de leden op het bedrijf, eventueel vooraf gegaan door een informatieve lezing of presentatie. 

- Minimaal 1x VIP-arrangement op aansprekende events in Nederland of net over grens. Hierbij heeft u toegang voor u en uw partner of introduce! Dat kan bijvoorbeeld zijn: Supercar Madness op het TT Circuit Assen

- Minimaal 1x per jaar een optioneel event in de vorm van een weekendrit inclusief overnachting (niet inbegrepen in lidmaatschap)

- Enkele nog te bepalen events, zoals vrij rijden op een circuit


Waar moet u aan voldoen? 
Om lid te worden van The Wheels Club dient u beschikking te hebben over gezonde dosis passie voor auto’s. Liefst in het bezit van een klassieke, sportieve, exclusieve auto, waar uw gezonde afwijking uit blijkt. Bovenal gaat het verder om de leden van de business club. Wij hopen op een positieve bijdrage aan de sfeer van deze community. The Wheels Club staat open voor iedereen met een passie voor auto’s, of u nu ondernemer bent, marketeer of sales manager.


Persoonlijk Profiel in de Member Login
Elk lid krijgt toegang tot een besloten ledenportal waar elk lid zijn of haar eigen profiel heeft en waarmee u met elkaar een connectie kunt aangaan.

 

Wat zijn de kosten? 
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 295,- exclusief BTW per 12 maanden voor 1 persoon. Het lidmaatschap kan worden geboekt als zakelijke kosten. In principe zijn alle kosten die gemoeid zijn met het bijwonen van de bijeenkomsten inclusief - het betreft een all-in concept. 
Echter, meerdaagse events of rally’s met diners en overnachtingen zijn optioneel en kunnen tegen een aanvullende fee worden geboekt. Voor €395,- kunt u een lidmaatschap boeken, waarbij u met twee personen de bijeenkomsten kunt bezoeken.


Word lid!

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@thewheelsclub.nl of via het contact formulier hieronder.
Ook kunt ook bellen met een van onze founding members: Jim Renardus (06-557353612) Ronald van den Broek (06-54291384), Patrick Pollemans (06-46066436).

FOLLOW US: